Powered By Blogger
TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi

marți, 16 septembrie 2014

Smart TV sau alternative

Cautam de curand o oferta la un smart tv, mai convenabila din punct de vedere calitate / pret si tot cautand am dat de un articol destul de interesant despre Chromecast, scris de un detinator al acestui dispozitiv.

Desi inca nu se vinde oficial in tara noastra, probabil ca in viitorul apropiat acest dispozitiv care iti transforma televizorul intr-un  Smart TV adevarat, va fi folosit la scara din ce in ce mai mare si pe piata romaneasca.

Conţinutul pe care-l poţi accesa nu este limitat la cele câteva aplicaţii instalate pe un smart TV obişnuit, multe dintre ele inutile majorităţii utilizatorilor, instabile, lente sau instalate doar cu scopul promovarii unui anumit serviciu. Conţinutul pe care-l poţi aduce pe televizor cu Chromecast este cel pe care îl ai pe calculator, pe telefon sau pe tableta.










Mai simplu spus, scopul lui Chromecast este să preia conţinutul trimis de alte device-uri şi să-l redea pe televizor. Fără să ai nevoie de fire. Se conectează la wireless şi primeşte comenzi de la PC-urile, telefoanele şi tablete conectate la aceeaşi reţea.

Ca pret este destul de convenabil, in jurul a 60 Euro, si se gaseste in diferite magazine online Ccred ca am sa achizitionez si eu unul sa vad ce pot face din televizorul meu.

Pentru detalii privind , instalarea, configurarea si utilizarea acestui dispozitiv, cititi mai mult aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu